Verpleeghuizen in Tonden

Bent u op zoek naar een particulier verpleeghuis voor wonen met lichamelijke verzorging & verpleging in Tonden? Op Filica vindt u een verzorgingshuis of verpleeghuis bij u in de buurt. We hebben 6 locaties voor u gevonden om te wonen met lichamelijke zorg (VV6 of VV8) in Tonden en omgeving.

Particuliere locaties om te wonen met lichamelijke zorg (VV6 of VV8) in Tonden

Er zijn 6 locaties gevonden.

Er zijn geen particuliere locaties gevonden om te wonen met lichamelijke zorg (VV6 of VV8) in Tonden.

Locaties in de buurt van Tonden

 • Landgoed Klein Engelenburg

  Onderdeel van Domus Valuas

  Aan de rand van de Veluwe ligt Landgoed Klein Engelenburg. Een landhuis met orangerie en aangebouwde vleugels. Er zijn ook appartementen voor echtparen.

  Brummen 5,1 km

  Meer informatie
 • De Gouden Leeuw Zutphen

  Onderdeel van De Gouden Leeuw Groep

  Wonen in een prettige, luxe en comfortabele omgeving nabij het historische centrum van Zutphen. De Gouden Leeuw Groep realiseerde 29 luxe appartementen voor wonen met zorg en 7 zorghotel studio’s.

  Zutphen 5,5 km

  Meer informatie
 • Huis Welgelegen

  Onderdeel van Domus Valuas

  Kleinschalige zorgvilla met 14 appartementen aan de rand van d oude dorpskern van Warnsveld. Gespecialiseerd in dementiezorg. Het huis ligt in de Overtuin, een historische Engelse landschapstuin die toegankelijk is voor bewoners.

  Warnsveld 6,3 km

  Meer informatie
 • Leefgoed de Wildbaan

  Kleinschalig woonzorghuis voor ouderen met dementie en/of lichamelijke problematiek. Een veilig en warm thuis waar mensen hun eigen levensstijl behouden. En waar liefdevolle zorg geboden wordt door een professioneel team van medewerkers.

  Leuvenheim 6,7 km

  Meer informatie
 • Huis Ter Weegen

  Onderdeel van Domus Valuas

  In dit klassieke huis kunt u kleinschalig wonen met zorg. Huis ter Weegen is gespecialiseerd in dementiezorg. Er zijn 12 appartementen en een tuin. Gelegen aan de rand van het oude centrum in Warnsveld.

  Warnsveld 7,0 km

  Meer informatie
 • De Matenhof

  Onderdeel van KleinGeluk

  Apeldoorn 10,9 km

  Meer informatie
Terug naar boven