Hulp nodig bij verhuizen?

In samenwerking met Ontzorgd Verhuizen

Als u op filica.nl een nieuwe plek om te wonen zoekt of heeft gevonden, dan komt de volgende stap: verhuizen. Het verhuizen van uw oude woning naar een verpleeghuis kan ingrijpend en ingewikkeld zijn. 

U kunt het uzelf en uw dierbaren een stuk makkelijker maken door een speciaal verhuisbedrijf in te schakelen: Ontzorgd Verhuizen. Het verhuisbedrijf werkt als sinds 2010 uitsluitend voor senioren die naar een zorginstelling of verpleeghuis verhuizen. 

Persoonlijke aanpak

Ontzorgd Verhuizen kenmerkt zich door hun persoonlijke benadering. Vooraf worden uw wensen rustig besproken en ontvangt u een duidelijke offerte. De verhuizing wordt daarna georganiseerd zoals u het wil. Tijdens de voorbereiding houdt het verhuisbedrijf contact met u. U hoeft zich tijdens het hele proces geen zorgen over de verhuizing te maken. Zo heeft u meer rust en tijd om andere te regelen.

Uitgebreide dienstverlening

Daarnaast kunt u bij Ontzorgd Verhuizen naar eigen wens kiezen uit een uitgebreid pakket aan verhuisdiensten. Wat er allemaal mogelijk is, leest u hieronder.

Erkende Verhuizer

Als Erkende Verhuizer verhuist Ontzorgd Verhuizen uw meubilair professioneel en allrisk verzekerd. Op de verhuisdag is hulp mogelijk met meubels de- en monteren, inpakken, uitpakken, inrichten en lampen en schilderijen ophangen. 

  

Leegruimen van uw oude woning

Ontzorgd Verhuizen kan ook regelen dat u geen omkijken meer heeft naar de oplevering van uw oude woning. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van overtollig meubilair,  verwijderen van vloerbedekking, schoonmaken, gaatjes dichten en opleveren. 

Adreswijzigingen en administratie

Het is ook mogelijk om de administratieve rompslomp door Ontzorgd Verhuizen te laten overnemen. Uw adreswijzigingen wordt doorgegeven aan instanties en organisaties en uw abonnementen verhuizen met u mee. Zo kunt u op de verhuisdag zorgeloos internetten en televisiekijken zoals u dat gewend bent. 

Op korte termijn verhuizen

Door snel veranderende omstandigheden kan het voorkomen dat een verhuizing snel geregeld moet worden. Ook in dat geval staat Ontzorgd Verhuizen voor u klaar. Dankzij de inzet vanuit meerdere vestigingen kan het verhuisbedrijf daar flexibel op inspringen.

Wilt u meer informatie of een verblijvende offerte? Neem dan gerust contact op via ontzorgdverhuizen.nl of bel naar 085-041 01 01 voor meer informatie. 

Praktische info

Terug naar boven